Recent Donations

17,599zł 11 lutego, 2022

Modernizacja portalu SI

0zł of 30,000zł raised

Nasza fundacja od wielu lat prowadzi pierwszy w Polsce portal poświęcony terapii Integracji Sensorycznej, skierowany do terapeutów, nauczycieli i również rodziców. Dostęp do treści które na nim umieszczamy jest darmowy zgodnie z naszą misją rozpowszechniania wiedzy o SI. Na naszym portalu publikowaliśmy artykuły największych autorytetów w tej dziedzinie w Polsce między innymi Pani Ewy Grzybowskiej, Marty Wiśniewskiej oraz uznawanego za prekursora tej terapii w Polsce Pana Zbigniewa Przyrowskiego. Celem naszej zbiórki jest stworzenie nowej, ciekawej i przejrzystej odsłony naszego portalu, na którym cyklicznie będą pojawiały się ciekawe artykuły, porady, recenzje itd. Strona ma już wiele lat i trudno mówić o jej dostosowaniu do potrzeb współczesnego odbiorcy. Chcemy aby dobre, wartościowe treści docierały do coraz szerszego grona osób w przystępny i zachęcający do zgłęniania zagadań Integracji Sensorycznej sposób. Potrzebujemy więc całkowicie przebudować nasz portal co niestety jest zadaniem trudnym i bardzo kosztownym. Bez wsparcia darczyńców pokrycie takiego przedsięwzięcia nie będzie możliwe, dlatego bardzo prosimy o Wasze wsparcie.
Sprawdź jak nasz portal wygląda obecnie: integracjasensoryczna.info

Zbieramy również stale środki na utrzymanie portalu

Wybierz metodę płatności
Dane osobiste